Enter your keyword

Over Maria Galland

Meer dan 50 jaar geleden zorgde Maria Galland voor een revolutie in de wereld van professionele huidverzorging met haar unieke Maria Galland Paris methode.

Trefwoorden: energie, precisie en harmonie.

Aan de basis van deze doeltreffende expertise liggen 100% manuele technieken. De behandelingen stimuleren de cel-activiteit en herstellen de energie van de huid.

Met haar passie voor klassieke dans, was Maria Galland overtuigd dat schoonheid alles te maken heeft met energie.

Ze geloofde sterk dat iedere mens zijn/haar energie heeft die hem/haar mooi maakt en laat stralen.

Over Cosmedix

Wat je op je huid aanbrengt is net zo belangrijk als wat je in je lichaam stopt. De producten van Cosmedix zijn 100% vrij van agressieve en irriterende ingrediënten zoals parabenen, minerale olie, vaseline, vervuilde PEG’s, natriumlaurylsulfaat, hydrochinon, glycolzuur en kunstmatige kleur- en geurstoffen. De formules van Cosmedix zijn bovendien dierproefvrij en vegan.

Elke huid is even belangrijk en wordt ultiem verzorgd met de zachtste, meest effectieve en luxueuze ingrediënten. Of je nu worstelt met hyperpigmenten, donkere kringen om de ogen, acné, roodheid, gevoelige huid, fijne lijntjes en rimpels of uitdroging, de producten van Cosmedix leveren echt resultaat zonder harde bijwerkingen.

Cosmedix heeft een uitgebreid behandel- en peelingprogramma. Door middel van een uniek step-up systeem voor thuisgebruik werk je  samen met mij naar betere resultaten.

Cosmetische bindweefselmassage

Een bindweefselmassage kan wonderen doen voor uw huid.
Dit kan in kuurverband, losse behandeling maar ook als aanvulling op uw gekozen gezichtsbehandeling!

Wat is een cosmetische bindweefselmassage?

Cosmetische bindweefselmassage verbetert de doorbloeding en lymfedrainage, waardoor de huid voller en ‘gelift’ oogt.

In de diepere huidlagen bevinden zich cellen die o.a. collageen en elastine aanmaken die je huid elastisch, stevig en strak houden.
Vanaf je 23e jaar neemt de activiteit van deze cellen af en verslapt de huid.

Met de cosmetische bindweefselmassage maken we de fibroblastcellen wakker en prikkelen wij ze dusdanig dat zij de productie van collageen en elastine actief houden en huid te verjongen.

Wat zijn de voordelen?

Rimpels kunnen aanzienlijk verminderen zonder daarvoor botox te hoeven gebruiken

verbetering van de algehele huidconditie

Betere doorbloeding van de huid waardoor je die mooie natuurlijke glow krijgt.