Enter your keyword

De Salon

“Een verzorgde, gezonde huid met een goede kleur is de mooiste make-up die er bestaat!”

Van harte welkom bij schoonheidssalon Total Beauty!

Mijn naam is Astrid van Voorst - van Schie en vanaf 2008 ben ik de trotse eigenaar van een eigen schoonheidssalon. Voordat ik de deuren van Total Beauty opende heb ik twaalf jaar als filiaalmanager bij Douglas gewerkt. Daar heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van cosmetica.

Als jong meisje wist ik al dat ik iets met uiterlijke verzorging wilde doen. Toen dacht ik nog dat make-up de huid mooi maakte. Nu vind ik dat een mooie, gezonde en stralende huid de mooiste make-up is die er bestaat!

“Huidverzorging is mijn grote passie”

Ik ben opgeleid tot (medisch) schoonheidsspecialiste en doktersassistente. Verder heb ik me gespecialiseerd op het gebied van bindweefselmassage en acne. Dankzij mijn opleiding en ervaring heb ik inmiddels veel kennis van de huid. Huidverzorging is mijn grote passie. Ik richt me met name op persoonlijk huidadvies. Ik draag mijn kennis graag over en wil klanten blij maken met een mooie, gezonde en stralende huid. Daarbij houd ik ervan om mensen te verzorgen en te verwennen.

Persoonlijke behandeling

Ik werk met hoogwaardige merken als Maria Galland en Cosmedix. Minstens zo belangrijk als het resultaat is het gevoel dat u ervaart tijdens een behandeling. Dit moet vertrouwd, ontspannend en prettig zijn. Huidverbetering en wellness in één dus. Ik vind het fijn om te zien dat klanten tevreden zijn over het behaalde resultaat, zich ontspannen voelen en heerlijk verzorgd na een behandeling de deur uitgaan. Mijn slogan is niet voor niets Look good, feel fine.

Voor een gratis en vrijblijvend huidadvies bent u altijd welkom bij Total Beauty. Ik hoop u een keer te mogen begroeten in mijn salon!

Astrid van Voorst - van Schiel

Foto's